Osciloscoape Siglent

Osciloscoape Siglent

Printre diferitele tipuri de instrumente electronice de testare, osciloscoape sunt cunoscute sub ochii inginerilor electronice. Multe companii se bazeaza pe un osciloscop pentru a găsi defecte, creându-se astfel un produs de o calitate acceptabilă. Zonele largi de aplicare pentru osciloscoape includ calculatoare, telefoane mobile, echipamente de comunicatii, electronica auto, energie electrică și alte întreprinderi de producție, universități și laboratoare de cercetare, industria aerospațială, de apărare, și multe altele.

        Fondatorii SIGLENT au început cercetarea independentă de osciloscoape în anul 2002. De la primul osciloscop digital, seria ADS7000 lansat în 2005, SIGLENT a menținut o rată de creștere de mai mult de 50% în fiecare an. SIGLENT a fost cel mai rapid producător osciloscop digital în creștere din lume timp de șapte ani. În 2007, SIGLENT a stabilit un parteneriat global strategic cu LeCroy, care a considerat a fi una dintre cele trei mari în industria osciloscop. Bazate pe SIGLENT tehnologie inovatoare SPO, osciloscoape seria SDS2000 menține același nivel de performanță, cu o rată de captare de undă mai mare, o intensitate de 256 niveluri de clasificare și de afișare a temperaturii de culoare de undă, de memorie profundă și bruiaj de declanșare digitale mică etc. Aceasta capturează ochii ingineri asupra lunching.

        În calitate de producător de frunte de osciloscoape de expedieri în China, linia de produse diverse de SIGLENT acoperă de mare raportul feature-to-preț cu / 1000 seria osciloscop economice seria SDS1000, multifuncționale din seria SDS2000 și osciloscop portabile SHS800.


Subcategorii